BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Bakterie fermentacji mlekowej : klasyfikacja, metabolizm, genetyka, wykorzystanie : praca zbiorowa / pod red. Zdzisławy Libudzisz, Piotra Walczaka, Jacka Bardowskiego.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Series: Monografie - Politechnika ŁódzkaPublication details: Łódź : Wydaw. PŁ, 2004.Description: 274 s. : fot., rys., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8372830843
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79148 Available 02315430
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79149 Available 02315423
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79150 Available 02315416
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 79147 637.1/.4 Mleczarstwo. Jajczarstwo Tylko na miejscu 02315447
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA