Od gospodarstwa do stołu : organizacja i zarządzanie jakością oraz bezpieczeństwem produktu żywnościowego / Małgorzata Wiśniewska.
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Gdańsk : Wydaw. Uniwersytetu Gdańskiego, 2005.Description: 308, [2] s. : rys., wykr. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 8373262911
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 76857 | Available | 02300009 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 76496 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02273617 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 296-304.