BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Od gospodarstwa do stołu : organizacja i zarządzanie jakością oraz bezpieczeństwem produktu żywnościowego / Małgorzata Wiśniewska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Gdańsk : Wydaw. Uniwersytetu Gdańskiego, 2005.Description: 308, [2] s. : rys., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8373262911
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76857 Available 02300009
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 76496 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02273617
Total holds: 0

Bibliogr. s. 296-304.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA