BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Technologia i analiza produktów z owoców i warzyw : wybrane zagadnienia / Jan Oszmiański.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 474Publication details: Wrocław : Wydaw. Akademii Rolniczej, 2002.Description: 140 s. : 3 rys. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyzsze
ISBN:
  • 8387866296
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75869 Checked out 28.09.2024 02250441
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75870 Available 02250434
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 75868 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02250458
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA