Technologia i analiza produktów z owoców i warzyw : wybrane zagadnienia / Jan Oszmiański.
Material type: TextSeries: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 474Publication details: Wrocław : Wydaw. Akademii Rolniczej, 2002.Description: 140 s. : 3 rys. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyzsze
- 8387866296
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 75869 | Checked out | 28.09.2024 | 02250441 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 75870 | Available | 02250434 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 75868 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02250458 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.