BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w produkcji wód i napojów / Marek R. Zadernowski [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2004.Description: 136 s. : wykr. ; 29 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 837426036X
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Zarządzanie i inżynieria produkcji | Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 75162 663 Przemysł fermentacyjny Tylko na miejscu 02258478
Total holds: 0

Bibliogr.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA