Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod red. Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego ; aut. Elżbieta Anders [et al.].
Material type: TextLanguage: Polish Series: Żywność, Jakość, TechnologiaPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2004.Description: XI, [3], 573, [1] s. : fot., rys., wykr. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 8320429455
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 73145 | Available | 02180274 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 73146 | Available | 02180267 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 73144 | 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo | Tylko na miejscu | 02180281 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów akademii rolniczych - wydziałów nauk o żywności, medycyny weterynaryjnej, politechnik oraz pracowników instytutów branżowych.