BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod red. Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego ; aut. Elżbieta Anders [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Series: Żywność, Jakość, TechnologiaPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2004.Description: XI, [3], 573, [1] s. : fot., rys., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8320429455
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Analityka / bioanalityka chemiczna | Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 73145 Available 02180274
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 73146 Available 02180267
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 73144 637/639 Przemysł mięsny. Rybołówstwo Tylko na miejscu 02180281
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów akademii rolniczych - wydziałów nauk o żywności, medycyny weterynaryjnej, politechnik oraz pracowników instytutów branżowych.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA