BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Emulgatory / Clyde E. Stauffer ; z ang. przeł. Emilia Barbara Cybulska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2001.Description: 181, [1] s. : il. ; 25 cmISBN:
  • 8320426618
Other title:
  • Tyt. oryg.: Emulsifiers, 1999
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 73141 Available 02180311
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 73142 Available 02180304
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 73143 Available 02180298
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 61177 Available 01635867
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 61176 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 01635874
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Podręcznik akademicki dla studentów wydz. technologii żywności, dla technologów, towaroznawców i producentów żywności, książka pomocnicza dla uczniów szkół gastronomicznych.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA