Emulgatory / Clyde E. Stauffer ; z ang. przeł. Emilia Barbara Cybulska.
Material type: TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2001.Description: 181, [1] s. : il. ; 25 cmISBN:- 8320426618
- Tyt. oryg.: Emulsifiers, 1999
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 73141 | Available | 02180311 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 73142 | Available | 02180304 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 73143 | Available | 02180298 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 61177 | Available | 01635867 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 61176 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 01635874 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Podręcznik akademicki dla studentów wydz. technologii żywności, dla technologów, towaroznawców i producentów żywności, książka pomocnicza dla uczniów szkół gastronomicznych.