BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Dokumentowanie systemu HACCP w przemyśle spożywczym / Waldemar Dzwolak, Stefan Ziajka.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Olsztyn : "Studio 108", 2000.Description: 88 s. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8391126919
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 56981 Available 01539387
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 56982 Available 01539370
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 56983 Available 01539363
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 56984 Available 01539356
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 56980 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 01539394
Total holds: 0

Bibliogr.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA