Dokumentowanie systemu HACCP w przemyśle spożywczym / Waldemar Dzwolak, Stefan Ziajka.
Material type: TextPublication details: Olsztyn : "Studio 108", 2000.Description: 88 s. ; 21 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8391126919
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 56981 | Available | 01539387 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 56982 | Available | 01539370 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 56983 | Available | 01539363 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 56984 | Available | 01539356 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 56980 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 01539394 |
Total holds: 0
Bibliogr.