Normy ISO serii 9000 oraz metoda HACCP w zakładowym systemie jakości przedsiębiorstwa spożywczego / Małgorzata Wiśniewska.
Material type: TextPublication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2000.Description: 87, [1] s. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 837187328X
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 57545 | Available | 01548600 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 57546 | Available | 01548594 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 57547 | Available | 01548587 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 54511 | Available | 01505924 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 54512 | Available | 01505917 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Kwiatkowskiego 6e | 57544 | 005.6 Zarządzanie jakością | Tylko na miejscu | 01548617 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 57548 | 005.6 Zarządzanie jakością | Tylko na miejscu | 01548570 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 87-[88].