BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Normy ISO serii 9000 oraz metoda HACCP w zakładowym systemie jakości przedsiębiorstwa spożywczego / Małgorzata Wiśniewska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2000.Description: 87, [1] s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 837187328X
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Zarządzanie i inżynieria produkcji | Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 57545 Available 01548600
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 57546 Available 01548594
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 57547 Available 01548587
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 54511 Available 01505924
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 54512 Available 01505917
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Kwiatkowskiego 6e 57544 005.6 Zarządzanie jakością Tylko na miejscu 01548617
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 57548 005.6 Zarządzanie jakością Tylko na miejscu 01548570
Total holds: 0

Bibliogr. s. 87-[88].

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA