BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Projektowanie technologiczne zakładów gastronomicznych / Barbara Koziorowska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 1998.Description: 168 s., [5] k. tabl. złoż., [8] s. tabl. kolor. : fot., rys., wykr. ; 28 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8300031766
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 49357 Available 01439397
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 49358 Available 01439380
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 49359 Available 01439373
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 49360 Available 01439366
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 46181 Available 01388503
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 46182 Checked out 01.03.2022 01388497
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 46180 72 Architektura Tylko na miejscu 01388510
Total holds: 0

Bibliogr. s. 165-168.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA