BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Zarys analizy sensorycznej żywności / Nina Baryłko-Pikielna.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1975.Description: 483, [1] s. : il., tab., wykr. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wzsze
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 20200 Checked out 01.03.2022 01049107
Total holds: 0

Bibliogr.

Streszcz. ang., ros.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA