BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wpływ techniki uplastyczniania mięsa na teksturę i jakość produktu typu kebab : (Record no. 86849)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 02672nam a2200589 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 86849
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200721110458.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 180428s2017 pl a|||f m||| 00| 0 pol d
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord KOSZ 005
Instytucja, która sporządziła opis KOSZ 005
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/EG
-- KOSZ 005/HR
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka streszczenia lub abstraktu eng
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2017
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 637.5
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Seńcio, Mariusz
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Wpływ techniki uplastyczniania mięsa na teksturę i jakość produktu typu kebab :
Ciąg dalszy tytułu rozprawa doktorska /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Mariusz Seńcio ; Politechnika Koszalińska. Wydział Mechaniczny. Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł The influence of meat massaging technique on texture and quality of kebab-type product
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Koszalin :
Nazwa wydawcy/dystrybutora [s.n.],
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 185 stron :
Inne cechy fizyczne ilustracje ;
Rozmiary 30 cm +
Dokument towarzyszący 1 dysk optyczny (CD ROM) ; 2 recenzje.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
337 ## - TYP MEDIÓW
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
337 ## - TYP MEDIÓW
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
Tryb odtwarzania Komputer
Kod typu mediów c
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
Hasło opisujące typ nośnika Dysk komputerowy
Kod typu nośnika cd
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje naukowe
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
502 ## - UWAGA DOTYCZĄCA DYSERTACJI
Informacje o dysertacji Rozprawa doktorska. Politechnika Koszalińska. 2017.
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliografia na stronach 160-173.
506 ## - UWAGA DOTYCZĄCA OGRANICZEŃ W ROZPOWSZECHNIANIU
Warunki rozpowszechniania Dostępne online tylko streszczenie.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Badania miały na celu określić czynniki procesu masowania, które w największym stopniu wpływają na kryteria jakości kebabu oraz ilościowo ocenić parametry tekstury i soczystości (wycieku wymuszonego) za pomocą metod instrumentalnych i jakość ogólną za pomocą analizy sensorycznej.
546 ## - UWAGA O JĘZYKU
Uwaga o języku Streszczenie w języku polskim i angielskim.
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Kebab.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy Masowanie mięsa
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy Tekstura
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy Masownica próżniowa
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Inżynieria i technika
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Rolnictwo i leśnictwo
655 #0 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Rozprawa doktorska
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Technologia żywności
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Mięso drobiowe
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Urządzenia
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Diakun, Jarosław.
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Promotor
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pospiech, Edward.
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Recenzja
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Mazur, Jacek.
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Recenzja
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Wydział Mechaniczny (Politechnika Koszalińska)
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86849
Tekst linku Katalog online BPK
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://dlibra.tu.koszalin.pl/dlibra/docmetadata?id=1041&from=&dirids=1&ver_id=&lp=1&QI=
Tekst linku Biblioteka Cyfrowa
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Doctor's thesis
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Dołączone materiały Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Typ dokumentu
    CD ROM, 2 recenzje   Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Informatorium RD 218 09041981 Doctor's thesis
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA