BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Role of materials science in food bioengineering / (Record no. 86519)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01681nam a2200469 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 86519
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200722091943.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 180511s2018 enk f 001 0 eng d
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9780128114483
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis KOSZ 005
Instytucja, która utworzyła rekord KOSZ 005/RW
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/RW/HR
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2018
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 60
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 613.2:664
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 615
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Role of materials science in food bioengineering /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności edited by Alexandru Mihai Grumezescu, Alina Maria Holban.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania London :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Elsevier,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu copyright 2018.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość XXVI, 552 strony :
Inne cechy fizyczne ilustracje ;
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje naukowe
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii Handbook of Food Bioengineering ;
Numeracja w obrębie serii Volume 19
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Bioinżynieria
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Technologia żywności
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Bezpieczeństwo żywności
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Konserwacja żywności
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Toksykologia żywności
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Substancje dodatkowe do żywności
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Inżynieria i technika
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Medycyna i zdrowie
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Holban, Alina Maria.
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Redakcja
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Grumezescu, Alexandru Mihai
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Redakcja
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Elsevier
Kod określenia powiązania pbl.
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł ujednolicony Handbook of Food Bioengineering ;
Oznaczenie tomu Vol. 19
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86519
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Status: wypożyczony Ostatnio wypożyczono Dział Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Śniadeckich 2 113993 00367042 14.09.2024 25.09.2020 60 Biotechnologia Book
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA