BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Role of materials science in food bioengineering / edited by Alexandru Mihai Grumezescu, Alina Maria Holban.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Handbook of Food Bioengineering ; Vol. 19Publication details: London : Elsevier, copyright 2018. Description: XXVI, 552 strony : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9780128114483
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Śniadeckich 2 113993 60 Biotechnologia Checked out Tylko na miejscu 14.09.2024 00367042
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA