MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
podpole kontrolne o stałej długości |
02615nas a2200601 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
podpole kontrolne |
85921 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
podpole kontrolne |
KOSZ 005 |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
podpole kontrolne |
20200331115317.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
podpole kontrolne o stałej długości |
990917c19999999pl qr p 0 0pol |
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE] |
fixed length control field |
b0000001355624 |
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ |
Numer bibliografii narodowej |
BWC 1999/490 |
022 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER WYDAWNICTW CIĄGŁYCH - ISSN |
ISSN |
2451-0769 |
ISSN błędny |
1425-6959 |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
Instytucja, która sporządziła opis |
WA N |
Instytucja, która utworzyła rekord |
WA N |
Instytucja, która dokonała modyfikacji |
KOSZ 005/KK |
041 0# - KOD JĘZYKA |
Kod języka tekstu |
pol |
Kod języka streszczenia lub abstraktu |
eng |
Kod języka spisu treści |
eng |
046 ## - DATY KODOWANE |
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł |
1999 |
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
Tytuł |
Żywność : |
Ciąg dalszy tytułu |
nauka, technologia, jakość : [kwartalnik naukowy = Food : a scientific quarterly] / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski ; [red. nacz. Tedeusz Sikora]. |
246 31 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Food |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora |
PTTŻ, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
1998-2014 |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Rozmiary |
23 cm. |
310 ## - BIEŻĄCA CZĘSTOTLIWOŚĆ |
Bieżąca częstotliwość |
Kwartalnik, |
Data początkowa bieżącej publikacji |
2017- |
321 ## - POPRZEDNIA CZĘSTOTLIWOŚĆ |
Poprzednia częstotliwość |
Dwumiesięcznik, |
Data poprzedniej częstotliwości |
2007-2016 |
321 ## - POPRZEDNIA CZĘSTOTLIWOŚĆ |
Poprzednia częstotliwość |
Kwartalnik, |
Data poprzedniej częstotliwości |
1999-2006 |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacontent |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
Tekst |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Źródło (terminu i kodu) |
rdamedia |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacarrier |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
362 0# - STREFA NUMERACJI |
Numeracja |
R. 6, nr 1 (1999) = nr 18-. |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Czasopisma |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Od R. 15, nr 1 (2008) podtyt.: nauka, technologia, jakość : [organ naukowy Polskiego Towarzystwa Technologii Żywności]. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Od R. 16, nr 1 (2009) podtyt. równol.: science, technology, quality. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Od R. 19, nr 5 (2012) drugi podtyt.: [organ naukowy PTTŻ]. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Od R. 19, nr 5 (2012) wyd.: PTTŻ : Wydaw. Naukowe PTTŻ. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Od R. 23, nr 1 (2016) [red. nacz. Lesław Juszczak]. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Od R. 7, nr 1 (2000) drugi podtyt. i podtyt. równol.: [organ naukowy PTTŻ : the scientific organ of Polish Food Technologists' Society (PTTŻ)]. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Od R. 7, nr 1 (2000) wyd.: Wydaw. Naukowe PTTŻ. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
R. 15, nr 1-6 (2008) brak tyt. równol. |
546 ## - UWAGA O JĘZYKU |
Uwaga o języku |
Streszcz., spis treści ang., pol. |
550 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INSTYTUCJI SPRAWCZEJ |
Uwaga dotycząca instytucji sprawczej |
Od R. 7, nr 1 (2000): Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Jakość produktu |
Źródło hasła lub terminu |
DBN |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Żywność |
Źródło hasła lub terminu |
DBN |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Gospodarka, ekonomia, finanse |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Nauka i badania |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Sikora, Tadeusz |
Daty związane z nazwą |
(1950 - ) |
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Redakcja |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej |
Oddział Małopolski (Polskie Towarzystwo Technologów Żywności) |
780 00 - TYTUŁ POPRZEDNI |
Tytuł |
Żywność, Technologia, Jakość |
ISSN |
1425-6959 |
Numer kontrolny rekordu |
991022678979705066 |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH |
Link (URL) |
http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=85921 |
Tekst linku |
Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna |
Typ dokumentu |
Serial |