New Food : (Record no. 78644)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
podpole kontrolne o stałej długości | 00552nas a2200193 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
podpole kontrolne | bg |
022 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER WYDAWNICTW CIĄGŁYCH - ISSN | |
ISSN | 1461-4642 |
041 ## - KOD JĘZYKA | |
Kod języka tekstu | eng |
044 ## - KOD KRAJU WYDAWCY/PRODUCENTA | |
Kod kraju wydawcy/producenta | USA |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE | |
podpole kontrolne o stałej długości | 130723b pl p 00| 0pol |
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ | |
Tytuł | New Food : |
Ciąg dalszy tytułu | industry, technology, innovation |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO | |
Miejsce wydania | Hogtrough Hill: |
Nazwa wydawcy/dystrybutora | Russell Publishing Ltd., |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu | 2010-. |
591 ## - UWAGA O ADRESIE REDAKCJI | |
Uwaga własna | Adres red.:Hogtrough Hill, Brasted, Kent, TN16 1NU, UK |
500 ## - UWAGI OGÓLNE | |
Tekst uwagi | Opis wg okł. |
546 ## - UWAGA O JĘZYKU | |
Uwaga o języku | Tekst w języku ang. |
650 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ | |
Nazwa ogólna lub geograficzna | Żywność |
650 ## - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ | |
Nazwa ogólna lub geograficzna | Czasopisma spożywcze angielskie |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH | |
Link (URL) | http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=78644 |
Tekst linku | Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) | |
Typ dokumentu | Serial |
Wycofany | Status | Uszkodzony | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Miejsce przechowywania | Numeracja czasopisma | Sygnatura | Typ dokumentu | Cena | Koszt zastąpienia |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Magazyn Czasopism | 2010, 1-6 | 01549 | Serial | |||||
Dostępny | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Magazyn Czasopism | 2011, 1-6 | 01549 | Serial | |||||
Dostępny | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Magazyn Czasopism | 2012, 1-6 | 01549 | Serial | |||||
Dostępny | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Magazyn Czasopism | 2013, 1-6 | 01549 | Serial | |||||
Dostępny | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Magazyn Czasopism | 2014, nr 1-6 | 01549 | Serial | 500.37 | 500.37 | |||
Dostępny | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Magazyn Czasopism | 2015, nr 1-6 | 01549 | Serial | 498.94 | 498.94 | |||
Dostępny | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Magazyn Czasopism | 2016, nr 1-6 | 01549 | Serial | 542.16 | 542.16 | |||
Dostępny | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Magazyn Czasopism | 2017, nr 1-6 | 01549 | Serial | 537.15 | 537.15 | |||
Dostępny | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Magazyn Czasopism | 2018, nr 1-6 | 01549 | Serial | 537.15 | 537.15 |