BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

New Food : industry, technology, innovation

Material type: Continuing resourceContinuing resourceLanguage: English Publication details: Hogtrough Hill: Russell Publishing Ltd., 2010-.ISSN:
  • 1461-4642
Subject(s): Online resources:
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Status Date due Barcode Item holds
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01549 2010, 1-6 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01549 2011, 1-6 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01549 2012, 1-6 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01549 2013, 1-6 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01549 2014, nr 1-6 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01549 2015, nr 1-6 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01549 2016, nr 1-6 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01549 2017, nr 1-6 Not for loan
Serial Serial Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Magazyn Czasopism 01549 2018, nr 1-6 Not for loan
Total holds: 0

Adres red.:Hogtrough Hill, Brasted, Kent, TN16 1NU, UK

Opis wg okł.

Tekst w języku ang.

This is a serial

There are 1 subscription(s) associated with this title.

At library: Biblioteka Politechniki Koszalińskiej

Location: Czytelnia BG

Call number: 01549

Subscription from: to: 01.01.2020

The 6 latest issues for this subscription:

Latest serials
Issue # Publication date Received date Status Note
2018 / 6 01.11.2018 22.03.2019 Arrived
2018 / 5 01.09.2018 22.03.2019 Arrived
2018 / 4 01.07.2018 01.10.2018 Arrived
2018 / 3 01.05.2018 18.07.2018 Arrived
2018 / 2 01.03.2018 29.06.2018 Arrived
2018 / 1 01.01.2018 29.06.2018 Arrived

More details

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA