BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : podręcznik. Cz. 1 /

Procner, Aleksandra

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : podręcznik. Cz. 1 / Aleksandra Procner. - Wydanie 17. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2009. - 255, [1] stron : ilustracje ; 21 cm.

U góry okładki: Podręcznik.

Bibliografia na stronie [256].

Dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.

9788302027895 9788302031700

PB 2007/14339


Towaroznawstwo
Technologia żywności
Gastronomia


Podręcznik


Rolnictwo i leśnictwo
Gospodarka, ekonomia, finanse

664.017 641/642 (075.3-021.66)
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA