BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : podręcznik. Cz. 1 / Aleksandra Procner.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2009.Edition: Wydanie 17Description: 255, [1] stron : ilustracje ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły zawodowe
ISBN:
  • 9788302027895
  • 9788302031700
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 114574 Available 00360319
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 114575 Available 00360302
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 114576 Available 00360296
Total holds: 0

U góry okładki: Podręcznik.

Bibliografia na stronie [256].

Dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA