Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : podręcznik. Cz. 1 / Aleksandra Procner.
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2009.Edition: Wydanie 17Description: 255, [1] stron : ilustracje ; 21 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły zawodowe
- 9788302027895
- 9788302031700
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 114574 | Available | 00360319 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 114575 | Available | 00360302 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 114576 | Available | 00360296 |
U góry okładki: Podręcznik.
Bibliografia na stronie [256].
Dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.