Ingredients extraction by physicochemical methods in food /
Ingredients extraction by physicochemical methods in food /
edited by Alexandru Mihai Grumezescu, Alina Maria Holban.
- Amsterdam [etc.] : Elsevier, copyright 2017.
- XXIV, 613 stron : ilustracje ; 24 cm.
- (Handbook of Food Bioengineering ; Volume 4 )
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
9780128115213
Bioinżynieria
Żywność
Technologia żywności
Technologia chemiczna
Ekstrakcja (chemia)
Związki biologicznie czynne
Inżynieria i technika
Chemia
Biologia
664.017 66.01/.09 60 57.08 577.1
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
9780128115213
Bioinżynieria
Żywność
Technologia żywności
Technologia chemiczna
Ekstrakcja (chemia)
Związki biologicznie czynne
Inżynieria i technika
Chemia
Biologia
664.017 66.01/.09 60 57.08 577.1