BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Ingredients extraction by physicochemical methods in food / edited by Alexandru Mihai Grumezescu, Alina Maria Holban.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Handbook of Food Bioengineering ; Vol. 4Publication details: Amsterdam [etc.] : Elsevier, copyright 2017.Description: XXIV, 613 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Pracownicy naukowi
ISBN:
  • 9780128115213
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Śniadeckich 2 112981 60 Biotechnologia Tylko na miejscu Zakup ze środków katedralnych 00357494
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA