Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności : praca zbiorowa /
Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności : praca zbiorowa /
pod red. Małgorzaty Gniewosz i Edyty Lipińskiej ; [aut. Stanisław Błażejak et al.].
- Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013.
- 350 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy pracach.
Dla studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka, bezpieczeństwo żywności, biotechnologia oraz kierunków pokrewnych.
9788375834208
UWD 2013/5175
Biotechnologia
Technologia żywności
Żywność
Mikrobiologia przemysłowa
Podręczniki akademickie
Rolnictwo i leśnictwo
(075.8) 579.67 606:664 664.014
Bibliogr. przy pracach.
Dla studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka, bezpieczeństwo żywności, biotechnologia oraz kierunków pokrewnych.
9788375834208
UWD 2013/5175
Biotechnologia
Technologia żywności
Żywność
Mikrobiologia przemysłowa
Podręczniki akademickie
Rolnictwo i leśnictwo
(075.8) 579.67 606:664 664.014