BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności : praca zbiorowa /

Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności : praca zbiorowa / pod red. Małgorzaty Gniewosz i Edyty Lipińskiej ; [aut. Stanisław Błażejak et al.]. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013. - 350 s. : il. ; 24 cm.

Bibliogr. przy pracach.

Dla studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka, bezpieczeństwo żywności, biotechnologia oraz kierunków pokrewnych.

9788375834208

UWD 2013/5175


Biotechnologia
Technologia żywności
Żywność
Mikrobiologia przemysłowa


Podręczniki akademickie


Rolnictwo i leśnictwo

(075.8) 579.67 606:664 664.014
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA