BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności : praca zbiorowa / pod red. Małgorzaty Gniewosz i Edyty Lipińskiej ; [aut. Stanisław Błażejak et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013.Description: 350 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788375834208
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109576 Available 02653679
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109577 Available 02653662
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109578 Available 02653655
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109579 Available 02653648
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109580 Available 02653631
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109581 Available 02653624
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109582 Available 02653617
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109583 Available 02653600
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 109584 Available 02653594
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 109575 60 Biotechnologia Tylko na miejscu 02653686
Total holds: 0

Bibliogr. przy pracach.

Dla studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka, bezpieczeństwo żywności, biotechnologia oraz kierunków pokrewnych.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA