Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności /
Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności /
pod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej ; aut. rozdz. Małgorzata Nogala-Kałucka [et al.].
- Wyd. 2. popr.
- Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2013.
- 128 s. : il. ; 24 cm.
Na okł. błędnie przypisany ISBN.
Bibliogr. przy rozdz.
9788371606908
UWD 2013/22644
Chemiczna analiza jakościowa
Chemiczna analiza ilościowa
Żywność
Podręczniki akademickie
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
(075.8) 543 664.017
Na okł. błędnie przypisany ISBN.
Bibliogr. przy rozdz.
9788371606908
UWD 2013/22644
Chemiczna analiza jakościowa
Chemiczna analiza ilościowa
Żywność
Podręczniki akademickie
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
(075.8) 543 664.017