Artykuły żywnościowe : oznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.
Artykuły żywnościowe : oznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.
- Zatwierdzono: 2010.07.12
- Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2010.
PN-EN 14132:2010
Oznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej
Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego
Wprowadza: EN ISO 14132:2009 Zastępuje: PN-EN 14132:2009
Opisano metodę oznaczania zawartości ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa imunnologicznego i wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
produkty żywnościowe jęczmień kawa palona analiza chromatograficzna
PN-EN 14132:2010
Oznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej
Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego
Wprowadza: EN ISO 14132:2009 Zastępuje: PN-EN 14132:2009
Opisano metodę oznaczania zawartości ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa imunnologicznego i wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
produkty żywnościowe jęczmień kawa palona analiza chromatograficzna