Artykuły żywnościowe : oznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2010.Edition: Zatwierdzono: 2010.07.12Other title:- PN-EN 14132:2010
- Oznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej
- Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego
- ICS 67.140.20
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Standard | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | PN-EN 14132 | Tylko na miejscu | PNS14377 |
Wprowadza: EN ISO 14132:2009
Zastępuje: PN-EN 14132:2009
Opisano metodę oznaczania zawartości ochratoksyny A w jęczmieniu i kawie palonej z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa imunnologicznego i wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).