Artykuły żywnościowe : oznaczanie zawartości kwasu domoikowego w małżach metodą HPLC.
Artykuły żywnościowe : oznaczanie zawartości kwasu domoikowego w małżach metodą HPLC.
- Zatwierdzono: 2006.11.02
- Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2006.
PN-EN 14176:2006
Wprowadza: EN 14176:2003 Zastępuje: PN-EN 14176:2004 (U)
Określono metodę oznaczania zawartości kwasu domoikowego w omułkach jadalnych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
produkty żywnościowe warzywa analiza chemiczna kwas domoikowy
PN-EN 14176:2006
Wprowadza: EN 14176:2003 Zastępuje: PN-EN 14176:2004 (U)
Określono metodę oznaczania zawartości kwasu domoikowego w omułkach jadalnych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
produkty żywnościowe warzywa analiza chemiczna kwas domoikowy