BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie zawartości kwasu domoikowego w małżach metodą HPLC.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2006.Edition: Zatwierdzono: 2006.11.02Other title:
  • PN-EN 14176:2006
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.120.30
Online resources: Summary: Określono metodę oznaczania zawartości kwasu domoikowego w omułkach jadalnych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 14176 Tylko na miejscu PNS7300
Total holds: 0

Wprowadza: EN 14176:2003

Zastępuje: PN-EN 14176:2004 (U)

Określono metodę oznaczania zawartości kwasu domoikowego w omułkach jadalnych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA