Zasady racjonalnego żywienia - zalecane racje pokarmowe dla wybranych grup ludności w zakładach żywienia zbiorowego /
Zasady racjonalnego żywienia - zalecane racje pokarmowe dla wybranych grup ludności w zakładach żywienia zbiorowego /
Halina Turlejska [et al.].
- Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2006.
- 182 s. ; 24 cm.
Bibliogr.
8374262885
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
GHP/GMP (standard)
Zdrowe odżywianie
Żywność
Poradnik
Medycyna i zdrowie
640/642 613.2 614.3 (083.1)
Bibliogr.
8374262885
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
GHP/GMP (standard)
Zdrowe odżywianie
Żywność
Poradnik
Medycyna i zdrowie
640/642 613.2 614.3 (083.1)