Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
Jastrzębski, Witold
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych / Witold Jastrzębski. - Wyd. 10. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2005]. - 278, [2] s. : fot., rys., wykr. ; 20x21 cm.
Bibliogr. s. [280].
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
830207120X
PB 2005/8499
Gastronomia
Technologia żywności
Urządzenia
Podręczniki dla szkół zawodowych
640.2 641.5.06 (075.3.053.7)
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych / Witold Jastrzębski. - Wyd. 10. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2005]. - 278, [2] s. : fot., rys., wykr. ; 20x21 cm.
Bibliogr. s. [280].
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
830207120X
PB 2005/8499
Gastronomia
Technologia żywności
Urządzenia
Podręczniki dla szkół zawodowych
640.2 641.5.06 (075.3.053.7)