Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych / Witold Jastrzębski.
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2005].Edition: Wyd. 10Description: 278, [2] s. : fot., rys., wykr. ; 20x21 cmISBN:- 830207120X
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 76568 | Checked out | 16.06.2024 | 02272894 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 76567 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02272900 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. [280].
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.