BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych / Witold Jastrzębski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2005].Edition: Wyd. 10Description: 278, [2] s. : fot., rys., wykr. ; 20x21 cmISBN:
  • 830207120X
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76568 Checked out 16.06.2024 02272894
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 76567 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02272900
Total holds: 0

Bibliogr. s. [280].

Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA