BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wybrane aspekty inżynierii żywności w tworzeniu produktów spożywczych /

Wierzbicka, Agnieszka (technolog żywności)

Wybrane aspekty inżynierii żywności w tworzeniu produktów spożywczych / Agnieszka Wierzbicka, Elżbieta Biller, Tomasz Plewicki ; pod red. Agnieszki Wierzbickiej. - Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003. - 130 s. : il. ; 24 cm.

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów kierunku żywienie człowieka oraz dla osób specjalizujących się w inżynierii żywności, tworzeniu i rozwoju produktów spożywczych.

8342444501

PB 2003/22128


Technologia żywności


Podręczniki akademickie


Inżynieria i technika
Rolnictwo i leśnictwo

664 (075.8)
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA