Wybrane aspekty inżynierii żywności w tworzeniu produktów spożywczych /
Wierzbicka, Agnieszka (technolog żywności)
Wybrane aspekty inżynierii żywności w tworzeniu produktów spożywczych / Agnieszka Wierzbicka, Elżbieta Biller, Tomasz Plewicki ; pod red. Agnieszki Wierzbickiej. - Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003. - 130 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów kierunku żywienie człowieka oraz dla osób specjalizujących się w inżynierii żywności, tworzeniu i rozwoju produktów spożywczych.
8342444501
PB 2003/22128
Technologia żywności
Podręczniki akademickie
Inżynieria i technika
Rolnictwo i leśnictwo
664 (075.8)
Wybrane aspekty inżynierii żywności w tworzeniu produktów spożywczych / Agnieszka Wierzbicka, Elżbieta Biller, Tomasz Plewicki ; pod red. Agnieszki Wierzbickiej. - Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003. - 130 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów kierunku żywienie człowieka oraz dla osób specjalizujących się w inżynierii żywności, tworzeniu i rozwoju produktów spożywczych.
8342444501
PB 2003/22128
Technologia żywności
Podręczniki akademickie
Inżynieria i technika
Rolnictwo i leśnictwo
664 (075.8)