Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych /
Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych /
red. nauk. Maria Małecka ; [aut. Marian Kasperek et al.].
- Poznań : Wydaw. AE, 2003.
- 181 s. : rys., tab. ; 24 cm.
- (Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, 1427-1117 ; 136 )
Bibliogr. s. 176-181.
8389224658
UWD 2004/1353
Chemia analityczna
Żywność
Towaroznawstwo
Podręczniki akademickie
Inżynieria i technika
664.017 543 (075.8)
Bibliogr. s. 176-181.
8389224658
UWD 2004/1353
Chemia analityczna
Żywność
Towaroznawstwo
Podręczniki akademickie
Inżynieria i technika
664.017 543 (075.8)