BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych /

Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych / red. nauk. Maria Małecka ; [aut. Marian Kasperek et al.]. - Poznań : Wydaw. AE, 2003. - 181 s. : rys., tab. ; 24 cm. - (Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, 1427-1117 ; 136 )

Bibliogr. s. 176-181.

8389224658

UWD 2004/1353


Chemia analityczna
Żywność
Towaroznawstwo


Podręczniki akademickie


Inżynieria i technika

664.017 543 (075.8)
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA