Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych / red. nauk. Maria Małecka ; [aut. Marian Kasperek et al.].
Material type: TextLanguage: Polish Series: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; nr 136.Publication details: Poznań : Wydaw. AE, 2003.Description: 181 s. : rys., tab. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 8389224658
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 75441 | Available | 02255354 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 75442 | Available | 02255347 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 75443 | Available | 02255330 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 176-181.