BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych / red. nauk. Maria Małecka ; [aut. Marian Kasperek et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Series: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; nr 136.Publication details: Poznań : Wydaw. AE, 2003.Description: 181 s. : rys., tab. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8389224658
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75441 Available 02255354
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75442 Available 02255347
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 75443 Available 02255330
Total holds: 0

Bibliogr. s. 176-181.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA