Biotechnologia żywności : praca zbiorowa /
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa /
pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; aut. Marek Adamczak [et al.].
- Wyd. 2 zm.
- Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003.
- 498 s. : il. ; 25 cm.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
8320427835
PB 2003/8690
Technologia żywności
Biotechnologia
Podręczniki akademickie
Biologia
Rolnictwo i leśnictwo
579.67 663 606:664 577 (075.8)
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
8320427835
PB 2003/8690
Technologia żywności
Biotechnologia
Podręczniki akademickie
Biologia
Rolnictwo i leśnictwo
579.67 663 606:664 577 (075.8)