BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa /

Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa / pod red. Jacka Kijowskiego i Tadeusza Sikory ; aut. Zoltán Erdös [et al.]. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003. - X, [2], 218 s. : rys., tab. ; 24 cm. - (Żywność, Jakość, Technologia. )

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

8320428580

PB 2004/9665


Przemysł rolno-spożywczy
Jakość żywności
Bezpieczeństwo żywności
Systemy informatyczne zarządzania
BHP


Podręczniki akademickie


Rolnictwo i leśnictwo
Zarządzanie i marketing

658.56 664 614.3 004.03 (075.8)
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA