BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa / pod red. Jacka Kijowskiego i Tadeusza Sikory ; aut. Zoltán Erdös [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Series: Żywność, Jakość, TechnologiaPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003.Description: X, [2], 218 s. : rys., tab. ; 24 cmISBN:
  • 8320428580
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 70432 Available 02153575
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 70433 Available 02153568
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 70434 Available 02153551
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 70435 Available 02153544
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 70436 Available 02153537
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 70437 Available 02153520
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 70438 Available 02153513
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 70439 Available 02153506
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 70440 Available 02153490
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 70441 Available 02153483
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 70039 Available 02157764
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 70038 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02157771
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA