Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa /
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa /
pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].
- Wyd. 2
- Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1999.
- 383, [1] s. : il. ; 25 cm.
- (Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy )
Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
8320424569
UWD 2000/1059
Żywność prozdrowotna
Żywność wygodna
Podręczniki akademickie
Rolnictwo i leśnictwo
664 (075.8)
Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
8320424569
UWD 2000/1059
Żywność prozdrowotna
Żywność wygodna
Podręczniki akademickie
Rolnictwo i leśnictwo
664 (075.8)