BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa /

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.]. - Wyd. 2 - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1999. - 383, [1] s. : il. ; 25 cm. - (Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy )

Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.

Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.

Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.

8320424569

UWD 2000/1059


Żywność prozdrowotna
Żywność wygodna


Podręczniki akademickie


Rolnictwo i leśnictwo

664 (075.8)
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA