BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Series: Podręczniki Akademickie. Przemysł SpożywczyPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1999.Edition: Wyd. 2Description: 383, [1] s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8320424569
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Zarządzanie i inżynieria produkcji
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 64442 Available 01760859
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 64443 Available 01760842
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 64444 Available 01760835
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 64445 Available 01760828
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 51224 Available 01469530
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 51225 Available 01469523
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 51226 Available 01469516
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 51227 Available 01469509
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 51228 Available 01469493
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 50031 Available 01432510
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 50032 Available 01432503
Total holds: 0

Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.

Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.

Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA