000 01861nam a2200505 i 4500
001 94318
003 KOSZ 005
005 20231127094136.0
008 231127s2023 pl oad f 000 0 pol
009 b1000002995489
015 _aUWD 2023/28048
020 _a9788382111712
_q(oprawa miękka)
020 _z9788382111729
_q(e-book)
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/RW
041 0 _apol
_beng
046 _k2023
080 _81.1\x
_a664
080 _81.2\x
_a621.798
080 _81.3\x
_a634.7
100 1 _aSady, Sylwia
_eAutor
245 1 0 _aWytłoki aronii jako komponent innowacyjnych osłonek jadalnych /
_cSylwia Sady.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo UEP. Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu,
_c2023.
300 _a187 stron :
_bfotografie, ilustracje, wykresy ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje naukowe
388 1 _a2001-
504 _aBibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 157-177.
536 _aWspółfinansowanie: Ministerstwo Edukacji i Nauki (Polska)
546 _aStreszczenie w języku angielskim.
650 7 _aAronia czarna
_2DBN
650 7 _aPojemniki i opakowania na żywność
_2DBN
650 7 _aPowłoka jadalna
_2DBN
650 7 _aWytłoki
_2DBN
655 7 _aRaport z badań
_2DBN
658 _aRolnictwo i leśnictwo
710 2 _aWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego (Poznań)
_4pbl
856 _uhttps://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=94318
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c94318
_d94318