000 01525nam a2200457 i 4500
001 90046
003 KOSZ 005
005 20210127123607.0
008 201231s2006 -usa f 001 0 eng d
020 _a0824727630
040 _aKOSZ 005
_cKOSZ 005/RW
_dKOSZ 005/HR
046 _k2006
080 _a637.1
100 1 _aWalstra, Pieter
_d(1931-2012)
_eAutor
245 1 0 _aDairy science and technology /
_cPieter Walstra, Jan T. M. Wouters, Tom. J. Geurts.
250 _a2nd edition.
260 _aBoca Raton :
_bCRC Press,
_ccopyright 2006.
300 _a[18], 782 strony :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje naukowe
388 1 _a1901-2000
388 1 _a1989-2000
388 1 _a2001-
490 1 _aFood Science and Technology
504 _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks.
650 7 _aMleko
650 7 _aProdukty mleczne
650 7 _aMleczarstwo
650 7 _aTechnologia żywności
655 7 _aMonografia
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aWouters, Jan T. M.
_eAutor
700 1 _aGeurts, Tom J.
_eAutor
710 2 _aCRC Press
_4pbl
830 0 _aFood Science and Technology
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=90046
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c90046
_d90046