000 | 01828nam a2200457 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 88809 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20191010082403.0 | ||
008 | 191004s2019 pl ad f 000 0 pol | ||
009 | b1000000408617 | ||
020 |
_a9788374212922 _q(oprawa miękka) |
||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/RW |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
046 | _k2019 | ||
080 | _a663.9.017 | ||
100 | 1 |
_aDmowski, Przemysław _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aWielowymiarowe modelowanie jakości herbaty czarnej / _cPrzemysław Dmowski ; [recenzenci: dr hab. Ewa Sikorska prof. nadzw. UEP Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, dr hab. Stanisław Popek prof. nadzw. UEK Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie]. |
260 |
_aGdynia : _b[Uniwersytet Morski w Gdyni], _c2019. |
||
300 |
_a235, [2] stron : _bilustracje, wykresy ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje naukowe | ||
388 | 1 | _a2001- | |
504 | _aBibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, wykaz norm na stronach [199]-229. | ||
546 | _aStreszczenie w języku angielskim. | ||
650 | 7 |
_aHerbata czarna _2DBN |
|
650 | 7 |
_aJakość produktu _2DBN |
|
650 | 7 |
_aStatystyka matematyczna _2DBN |
|
655 | 7 |
_aRaport z badań _2DBN |
|
658 | _aChemia | ||
658 | _aInżynieria i technika | ||
700 | 1 |
_aSikorska, Ewa _c(chemik) _eRecenzja |
|
700 | 1 |
_aPopek, Stanisław _eRecenzja |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Morski (Gdynia) _4pbl |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=88809 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c88809 _d88809 |