000 01828nam a2200457 i 4500
001 88809
003 KOSZ 005
005 20191010082403.0
008 191004s2019 pl ad f 000 0 pol
009 b1000000408617
020 _a9788374212922
_q(oprawa miękka)
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/RW
041 0 _apol
_beng
046 _k2019
080 _a663.9.017
100 1 _aDmowski, Przemysław
_eAutor
245 1 0 _aWielowymiarowe modelowanie jakości herbaty czarnej /
_cPrzemysław Dmowski ; [recenzenci: dr hab. Ewa Sikorska prof. nadzw. UEP Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, dr hab. Stanisław Popek prof. nadzw. UEK Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie].
260 _aGdynia :
_b[Uniwersytet Morski w Gdyni],
_c2019.
300 _a235, [2] stron :
_bilustracje, wykresy ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje naukowe
388 1 _a2001-
504 _aBibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, wykaz norm na stronach [199]-229.
546 _aStreszczenie w języku angielskim.
650 7 _aHerbata czarna
_2DBN
650 7 _aJakość produktu
_2DBN
650 7 _aStatystyka matematyczna
_2DBN
655 7 _aRaport z badań
_2DBN
658 _aChemia
658 _aInżynieria i technika
700 1 _aSikorska, Ewa
_c(chemik)
_eRecenzja
700 1 _aPopek, Stanisław
_eRecenzja
710 2 _aUniwersytet Morski (Gdynia)
_4pbl
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=88809
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c88809
_d88809