000 01796nam a2200505 i 4500
001 87919
003 KOSZ 005
005 20221124141719.0
008 190411s2019 pl a f 000 0 pol d
020 _a9788366199132
040 _aKOSZ 005
_cKOSZ 005/RW
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
_heng
046 _k2019
080 _a613.2:664
080 _a664.017
080 _a634.7
080 _a366
100 1 _aPachołek, Bogdan
_eAutor
245 1 0 _aProdukty uboczne przetwórstwa owoców w projektowaniu żywności /
_cBogdan Pachołek ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego,
_c2019.
300 _a170 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje naukowe
388 _a2001-
504 _aBibliografia na stronach 141-[166].
546 _aStreszczenie w języku angielskim.
650 4 _aŻywność prozdrowotna
650 4 _aKonsumenci (ekonomia)
650 4 _aMalina
650 4 _aPorzeczka czarna
650 4 _aCiasta z owocami
650 4 _aTowaroznawstwo
650 4 _aOwoce
650 4 _aJakość żywności
650 4 _aProdukcja żywności
658 _aGospodarka, ekonomia, finanse
710 2 _aWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego (Poznań)
_4pbl.
710 2 _aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań)
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=87919
_yKatalog online BPK
856 _uhttp://libra.ibuk.pl/reader/216904
_yIBUK
942 _2UKD
_cKS
999 _c87919
_d87919