000 | 01796nam a2200505 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 87919 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20221124141719.0 | ||
008 | 190411s2019 pl a f 000 0 pol d | ||
020 | _a9788366199132 | ||
040 |
_aKOSZ 005 _cKOSZ 005/RW _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 0 |
_apol _heng |
|
046 | _k2019 | ||
080 | _a613.2:664 | ||
080 | _a664.017 | ||
080 | _a634.7 | ||
080 | _a366 | ||
100 | 1 |
_aPachołek, Bogdan _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aProdukty uboczne przetwórstwa owoców w projektowaniu żywności / _cBogdan Pachołek ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. |
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, _c2019. |
||
300 |
_a170 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje naukowe | ||
388 | _a2001- | ||
504 | _aBibliografia na stronach 141-[166]. | ||
546 | _aStreszczenie w języku angielskim. | ||
650 | 4 | _aŻywność prozdrowotna | |
650 | 4 | _aKonsumenci (ekonomia) | |
650 | 4 | _aMalina | |
650 | 4 | _aPorzeczka czarna | |
650 | 4 | _aCiasta z owocami | |
650 | 4 | _aTowaroznawstwo | |
650 | 4 | _aOwoce | |
650 | 4 | _aJakość żywności | |
650 | 4 | _aProdukcja żywności | |
658 | _aGospodarka, ekonomia, finanse | ||
710 | 2 |
_aWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego (Poznań) _4pbl. |
|
710 | 2 | _aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań) | |
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=87919 _yKatalog online BPK |
||
856 |
_uhttp://libra.ibuk.pl/reader/216904 _yIBUK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c87919 _d87919 |