000 | 02006nam a2200565 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 87836 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20230109135828.0 | ||
008 | 190402s2018 pl a f f 000 0 pol | ||
009 | b0000006078765 | ||
015 | _aPB 2018/30107 | ||
020 | _a9788302147180 | ||
020 | _a9788302147272 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/RW |
||
046 | _k2014 | ||
080 | _a(075.3-021.66) | ||
080 | _a664.14 | ||
100 | 1 |
_aKaźmierczak, Magdalena _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologie produkcji cukierniczej : _bkwalifikacja T.4 cukiernik, technik technologii żywności : podręcznik. _nCz. 1 / _cMagdalena Kaźmierczak. |
246 | 3 | 0 | _aKwalifikacja T.4 cukiernik, technik technologii żywności |
250 | _aWydanie 5. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c2018. |
||
300 |
_a248 stron : _bilustracje ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aTechnikum |
||
388 | 1 | _a2001- | |
490 | 1 |
_aWyroby cukiernicze ; _vt. 2 |
|
500 | _aNowa podstawa programowa. | ||
504 | _aBibliografia, netografia na stronie 247. | ||
650 | 7 |
_aCukiernictwo _2DBN |
|
650 | 7 | _aProdukcja żywności | |
650 | 7 | _aTechnologia żywności | |
655 | 7 |
_aPodręcznik _2DBN |
|
658 | _aEdukacja i pedagogika | ||
658 | _aGospodarka, ekonomia, finanse | ||
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne _4pbl |
|
830 | 0 |
_aWyroby cukiernicze ; _vt. 2 |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=87836 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c87836 _d87836 |