000 02006nam a2200565 i 4500
001 87836
003 KOSZ 005
005 20230109135828.0
008 190402s2018 pl a f f 000 0 pol
009 b0000006078765
015 _aPB 2018/30107
020 _a9788302147180
020 _a9788302147272
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/RW
046 _k2014
080 _a(075.3-021.66)
080 _a664.14
100 1 _aKaźmierczak, Magdalena
_eAutor
245 1 0 _aTechnologie produkcji cukierniczej :
_bkwalifikacja T.4 cukiernik, technik technologii żywności : podręcznik.
_nCz. 1 /
_cMagdalena Kaźmierczak.
246 3 0 _aKwalifikacja T.4 cukiernik, technik technologii żywności
250 _aWydanie 5.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c2018.
300 _a248 stron :
_bilustracje ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aTechnikum
388 1 _a2001-
490 1 _aWyroby cukiernicze ;
_vt. 2
500 _aNowa podstawa programowa.
504 _aBibliografia, netografia na stronie 247.
650 7 _aCukiernictwo
_2DBN
650 7 _aProdukcja żywności
650 7 _aTechnologia żywności
655 7 _aPodręcznik
_2DBN
658 _aEdukacja i pedagogika
658 _aGospodarka, ekonomia, finanse
658 _aRolnictwo i leśnictwo
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
_4pbl
830 0 _aWyroby cukiernicze ;
_vt. 2
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=87836
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c87836
_d87836