000 | 02094nam a2200577 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 87338 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20191230103004.0 | ||
008 | 181227s2016 pl a f f 001 0 pol | ||
015 | _aPB 2016/13522 | ||
020 | _a9788301185312 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/RW _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
046 | _k2016 | ||
080 | _a338.439 | ||
080 | _a339.166.82 | ||
080 | _a658.7 | ||
080 | _a664 | ||
080 | _a(075.8) | ||
100 | 1 |
_aDani, Samir _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aZarządzanie łańcuchem dostaw żywności / _cSamir Dani ; [z języka angielskiego tłumaczył Marcin Wąsiel]. |
246 | 1 |
_iTytuł oryginału: _aFood supply chain management and logistics : _bfrom farm to fork, _f2015. |
|
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Naukowe PWN, _ccopyright 2016. |
||
300 |
_aXV, [3], 336, [1] stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje fachowe | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 | _aMenedzerowie | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyżssze |
||
388 | _a2001- | ||
504 | _aBibliografia na stronach [227]-[230]. Indeks. | ||
521 | 8 | _aDla menedżerów i pracowników sektora żywnościowego, menedżerów logistyki oraz studentów. | |
648 | 4 | _a2001- | |
650 | 4 | _aZarządzanie | |
650 | 4 | _aLogistyka gospodarcza | |
650 | 4 | _aGospodarka żywnościowa | |
650 | 4 | _aProdukcja żywności | |
650 | 4 | _aŁańcuch dostaw żywności | |
655 | 4 | _aPodręczniki akademickie | |
658 | _aZarządzanie i marketing | ||
658 | _aGospodarka, ekonomia, finanse | ||
700 | 1 |
_aWąsiel, Marcin _eTłumaczenie |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Naukowe PWN _4pbl. |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=87338 _yKatalog online BPK |
||
856 |
_uhttp://libra.ibuk.pl/book/157122 _yIBUK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c87338 _d87338 |