000 02264nam a2200601 i 4500
001 87056
003 KOSZ 005
005 20210630145102.0
008 181126s2017 pl a f f 001 0 pol
015 _aPB 2013/34344
020 _a9788301193621
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/RW
_dKOSZ 005/HR
046 _k2000
080 _a579.67
080 _a663
080 _a606:664
080 _a577
080 _a(075.8)
245 0 0 _aBiotechnologia żywności :
_bpraca zbiorowa /
_cpod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; autorzy Marek Adamczak [et al.].
250 _aWydanie 2. zmienione, (dodruk).
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo WNT ;
_bWydawnictwo Naukowe PWN,
_c2017.
300 _a498 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
504 _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks.
521 8 _aDla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
650 4 _aTechnologia żywności
650 4 _aBiotechnologia
655 4 _aPodręczniki akademickie
658 _aBiologia
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aBednarski, Włodzimierz
_d(1943- )
_eRedakcja
700 1 _aReps, Arnold
_eRedakcja
700 1 _aBabuchowski, Andrzej
_eAutor
700 1 _aJędrychowski, Lucjan
_eAutor
700 1 _aKowalewska-Piontas, Jadwiga
_eAutor
700 1 _aLeman, Jacek
_eAutor
700 1 _aSałek, Anna
_eAutor
700 1 _aTwardowski, Tomasz
_eAutor
700 1 _aWzorek, Wiesław
_eAutor
700 1 _aAdamczak, Marek
_c(technologi żywności)
_eAutor
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne
_4pbl.
710 2 _aWydawnictwo Naukowe PWN
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=87056
_yKatalog online BPK
856 _uhttp://libra.ibuk.pl/book/195274
_yIBUK
942 _2UKD
_cKS
999 _c87056
_d87056