000 | 02264nam a2200601 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 87056 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20210630145102.0 | ||
008 | 181126s2017 pl a f f 001 0 pol | ||
015 | _aPB 2013/34344 | ||
020 | _a9788301193621 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/RW _dKOSZ 005/HR |
||
046 | _k2000 | ||
080 | _a579.67 | ||
080 | _a663 | ||
080 | _a606:664 | ||
080 | _a577 | ||
080 | _a(075.8) | ||
245 | 0 | 0 |
_aBiotechnologia żywności : _bpraca zbiorowa / _cpod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; autorzy Marek Adamczak [et al.]. |
250 | _aWydanie 2. zmienione, (dodruk). | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo WNT ; _bWydawnictwo Naukowe PWN, _c2017. |
||
300 |
_a498 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a2001- | ||
504 | _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks. | ||
521 | 8 | _aDla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym. | |
650 | 4 | _aTechnologia żywności | |
650 | 4 | _aBiotechnologia | |
655 | 4 | _aPodręczniki akademickie | |
658 | _aBiologia | ||
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
700 | 1 |
_aBednarski, Włodzimierz _d(1943- ) _eRedakcja |
|
700 | 1 |
_aReps, Arnold _eRedakcja |
|
700 | 1 |
_aBabuchowski, Andrzej _eAutor |
|
700 | 1 |
_aJędrychowski, Lucjan _eAutor |
|
700 | 1 |
_aKowalewska-Piontas, Jadwiga _eAutor |
|
700 | 1 |
_aLeman, Jacek _eAutor |
|
700 | 1 |
_aSałek, Anna _eAutor |
|
700 | 1 |
_aTwardowski, Tomasz _eAutor |
|
700 | 1 |
_aWzorek, Wiesław _eAutor |
|
700 | 1 |
_aAdamczak, Marek _c(technologi żywności) _eAutor |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne _4pbl. |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Naukowe PWN _4pbl. |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=87056 _yKatalog online BPK |
||
856 |
_uhttp://libra.ibuk.pl/book/195274 _yIBUK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c87056 _d87056 |