000 01685nam a2200493 i 4500
001 86949
003 KOSZ 005
005 20191015141613.0
008 181108s2009 pl a f f 000 0 pol
015 _aPB 2007/14339
020 _a9788302027895
020 _a9788302031700
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/RW
_dKOSZ 005/HR
046 _k1981
080 _a664.017
080 _a641/642
080 _a(075.3-021.66)
100 1 _aProcner, Aleksandra
_eAutor
245 1 0 _aTechnologia gastronomiczna z towaroznawstwem :
_bpodręcznik.
_nCz. 1 /
_cAleksandra Procner.
250 _aWydanie 17.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c2009.
300 _a255, [1] stron :
_bilustracje ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły zawodowe
388 _a1901-2000
388 _a2001-
500 _aU góry okładki: Podręcznik.
504 _aBibliografia na stronie [256].
521 8 _aDla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.
658 _aRolnictwo i leśnictwo
658 _aGospodarka, ekonomia, finanse
650 4 _aTowaroznawstwo
650 4 _aTechnologia żywności
655 4 _aPodręcznik
650 4 _aGastronomia
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86949
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c86949
_d86949