000 | 01685nam a2200493 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 86949 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20191015141613.0 | ||
008 | 181108s2009 pl a f f 000 0 pol | ||
015 | _aPB 2007/14339 | ||
020 | _a9788302027895 | ||
020 | _a9788302031700 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/RW _dKOSZ 005/HR |
||
046 | _k1981 | ||
080 | _a664.017 | ||
080 | _a641/642 | ||
080 | _a(075.3-021.66) | ||
100 | 1 |
_aProcner, Aleksandra _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia gastronomiczna z towaroznawstwem : _bpodręcznik. _nCz. 1 / _cAleksandra Procner. |
250 | _aWydanie 17. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c2009. |
||
300 |
_a255, [1] stron : _bilustracje ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły zawodowe |
||
388 | _a1901-2000 | ||
388 | _a2001- | ||
500 | _aU góry okładki: Podręcznik. | ||
504 | _aBibliografia na stronie [256]. | ||
521 | 8 | _aDla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego. | |
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
658 | _aGospodarka, ekonomia, finanse | ||
650 | 4 | _aTowaroznawstwo | |
650 | 4 | _aTechnologia żywności | |
655 | 4 | _aPodręcznik | |
650 | 4 | _aGastronomia | |
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _4pbl. |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86949 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c86949 _d86949 |