000 01555nam a2200421 i 4500
001 86754
003 KOSZ 005
005 20200721144924.0
008 181004s2010 pl f f 000 0 pol
015 _aPB 2011/25976
020 _a9788371606045
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/RW
_dKOSZ 005/HR
046 _k2010
080 _a664.017
080 _a(075.8)
245 0 0 _aTowaroznawstwo wybranych produktów spożywczych :
_bprzewodnik do ćwiczeń /
_cpod redakcją Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka.
250 _aWydanie 2. poszerzone i uzupełnione.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2010.
300 _a242 strony ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyżssze
388 _a2001-
504 _aWykaz norm przy ćwiczeniach.
650 4 _aŻywność
650 4 _aTowaroznawstwo
655 4 _aĆwiczenia i zadania dla szkół wyższych
655 4 _aPodręczniki akademickie
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aFlaczyk, Ewa Maria
_d(1947- ).
_eRedakcja
700 1 _aKorczak, Józef
_d(1951- ).
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86754
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c86754
_d86754