000 01755nam a2200457 i 4500
001 86730
003 KOSZ 005
005 20221201143020.0
008 180925s2018 pl ad f f 001 0 pol
015 _aPB 2017/33078
020 _a9788301196257
020 _a9788301196349
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/RW
_dKOSZ 005/HR
046 _k2017
080 _a664.014
080 _a577.1
080 _a(075.8)
245 0 0 _aChemia żywności :
_bpraca zbiorowa.
_n1,
_pGłówne składniki żywności /
_cpod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk.
246 3 0 _aGłówne składniki żywności.
250 _aWydanie 1 (dodruk).
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Naukowe PWN,
_c2018.
300 _aXII, [2], 458 stron :
_bilustracje, wykresy ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 1 _a2001-
504 _aBibliografia przy większości rozdziałów. Indeks.
521 8 _aDla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
650 4 _aŻywność
650 4 _aChemia
655 4 _aPodręcznik
658 _aChemia
700 1 _aSikorski, Zdzisław Edmund
_d(1930- )
_eRedakcja
700 1 _aStaroszczyk, Hanna
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwo Naukowe PWN
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86730
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c86730
_d86730