000 | 01755nam a2200457 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 86730 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20221201143020.0 | ||
008 | 180925s2018 pl ad f f 001 0 pol | ||
015 | _aPB 2017/33078 | ||
020 | _a9788301196257 | ||
020 | _a9788301196349 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/RW _dKOSZ 005/HR |
||
046 | _k2017 | ||
080 | _a664.014 | ||
080 | _a577.1 | ||
080 | _a(075.8) | ||
245 | 0 | 0 |
_aChemia żywności : _bpraca zbiorowa. _n1, _pGłówne składniki żywności / _cpod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk. |
246 | 3 | 0 | _aGłówne składniki żywności. |
250 | _aWydanie 1 (dodruk). | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Naukowe PWN, _c2018. |
||
300 |
_aXII, [2], 458 stron : _bilustracje, wykresy ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | 1 | _a2001- | |
504 | _aBibliografia przy większości rozdziałów. Indeks. | ||
521 | 8 | _aDla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej. | |
650 | 4 | _aŻywność | |
650 | 4 | _aChemia | |
655 | 4 | _aPodręcznik | |
658 | _aChemia | ||
700 | 1 |
_aSikorski, Zdzisław Edmund _d(1930- ) _eRedakcja |
|
700 | 1 |
_aStaroszczyk, Hanna _eRedakcja |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Naukowe PWN _4pbl. |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86730 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c86730 _d86730 |