000 | 01358nam a2200397 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 86522 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20230103103914.0 | ||
008 | 180511s2004 pl f 000 0 pol | ||
020 | _a8371879423 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/RW _dKOSZ 005/HR |
||
046 | _k2004 | ||
080 | _a351.773 | ||
080 | _a614.3 | ||
080 | _a664 | ||
080 | _a(083.1). | ||
245 | 0 | 0 | _aProcedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów. |
260 |
_aGdańsk : _bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, _c2004. |
||
300 |
_a[95] stron ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aDruki ulotne. | ||
388 | _a2001- | ||
500 | _aU dołu okładki: publikacja zatwierdzona przez Głównego Inspektora Sanitarnego. | ||
650 | 4 | _aAnaliza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) | |
650 | 4 | _aKontrola jakości | |
650 | 4 | _aTechnologia żywności | |
655 | 4 | _aInstrukcja | |
655 | 4 | _aTablice i wzory | |
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
658 | _aZarządzanie i marketing | ||
710 | 2 |
_aODDK _4pbl. |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86522 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c86522 _d86522 |