000 | 01681nam a2200469 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 86519 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20200722091943.0 | ||
008 | 180511s2018 enk f 001 0 eng d | ||
020 | _a9780128114483 | ||
040 |
_aKOSZ 005 _cKOSZ 005/RW _dKOSZ 005/RW/HR |
||
046 | _k2018 | ||
080 | _a664 | ||
080 | _a60 | ||
080 | _a613.2:664 | ||
080 | _a615 | ||
245 | 0 | 0 |
_aRole of materials science in food bioengineering / _cedited by Alexandru Mihai Grumezescu, Alina Maria Holban. |
260 |
_aLondon : _bElsevier, _ccopyright 2018. |
||
300 |
_aXXVI, 552 strony : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje naukowe | ||
490 | 1 |
_aHandbook of Food Bioengineering ; _vVolume 19 |
|
504 | _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks. | ||
650 | 4 | _aBioinżynieria | |
650 | 4 | _aŻywność | |
650 | 4 | _aTechnologia żywności | |
650 | 4 | _aBezpieczeństwo żywności | |
650 | 4 | _aKonserwacja żywności | |
650 | 4 | _aToksykologia żywności | |
650 | 4 | _aSubstancje dodatkowe do żywności | |
658 | _aInżynieria i technika | ||
658 | _aMedycyna i zdrowie | ||
700 | 1 |
_aHolban, Alina Maria. _eRedakcja |
|
700 | 1 |
_aGrumezescu, Alexandru Mihai _eRedakcja |
|
710 | 2 |
_aElsevier _4pbl. |
|
830 | 0 |
_aHandbook of Food Bioengineering ; _vVol. 19 |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86519 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c86519 _d86519 |