000 01681nam a2200469 i 4500
001 86519
003 KOSZ 005
005 20200722091943.0
008 180511s2018 enk f 001 0 eng d
020 _a9780128114483
040 _aKOSZ 005
_cKOSZ 005/RW
_dKOSZ 005/RW/HR
046 _k2018
080 _a664
080 _a60
080 _a613.2:664
080 _a615
245 0 0 _aRole of materials science in food bioengineering /
_cedited by Alexandru Mihai Grumezescu, Alina Maria Holban.
260 _aLondon :
_bElsevier,
_ccopyright 2018.
300 _aXXVI, 552 strony :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje naukowe
490 1 _aHandbook of Food Bioengineering ;
_vVolume 19
504 _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks.
650 4 _aBioinżynieria
650 4 _aŻywność
650 4 _aTechnologia żywności
650 4 _aBezpieczeństwo żywności
650 4 _aKonserwacja żywności
650 4 _aToksykologia żywności
650 4 _aSubstancje dodatkowe do żywności
658 _aInżynieria i technika
658 _aMedycyna i zdrowie
700 1 _aHolban, Alina Maria.
_eRedakcja
700 1 _aGrumezescu, Alexandru Mihai
_eRedakcja
710 2 _aElsevier
_4pbl.
830 0 _aHandbook of Food Bioengineering ;
_vVol. 19
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86519
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c86519
_d86519